Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rubi, az elbüvölő szörnyeteg

 Rubi...Erről a névről mi is jut eszünkbe???Kegyetlenség, bosszuság, szépség....Rubi, egy lány, aki egy elbüvőlö szörnyeteg!

Rövid tartalom:

Rubí, egy szép, fiatal munkásosztálybeli lány.

Nővére Christina azért dolgozik, hogy huga az egyetemen tanulhasson. Emellett ápolja beteg édesanyjukat. Rubí legjobb barátnője, akit az egyetemen ismert meg, a gazdag Maribel, aki egy baleset következtében nem tudja használni az egyik lábát.

 Maribel azt hiszi, hogyRubíban igazi barátőre talált, de Rubí csak tehernek tekinti őt. Amikor Rubí ellátogat Maribel-hez, akkor döbben rá, hogy ő ezt a luxust érdemelné. Maribel a fogyatékossága miatt nagyon félénk ezért az interneten ismerkedik. Itt találkozik Héctorral,

aki az első találkozásuk után megkéri a kezét. Héctor bemutatjaRubínak a legjobb barátját az ortopéd orvost Alejandrot. Hamarosan egymásba szeretnek, de amikor kiderül, hogy Alejandro nem gazdag családból való Rubínak választania kell az áhított meggazdagodás és a férfi között, akit szeret. Végül otthagyja Alejandrot, akinek összetörik a szíve és emiatt a munkájába menekül.Rubí pedig elcsábítja Maribel vőlegényét, Héctort és eléri, hogy feleségül vegye.

Ekkor Rubínak megvan a gazdagság és az az életmód, amiről álmodott, de hamarosan rájön, hogy a pénz nem minden. Rubínakkezd hiányozni Alejando, akit időközben Maribelhez fűzik romantikus szálak. Ezért úgy dönt, hogy bármi áron visszaszerzi Alejandrot. Azonban az árulás, a hazugság és a nagyravágyás olyan bűnök amelyek nem mindig megbocsáthatóak. Alejandro hiába haragszik Rubíra mindig van alkalom hogy találkozznak. AmikorHéctor elutazik Ausztriába hogy kezeltesse a derekát Yago kihasználja az alkalmat és megerőszakoljaRubítYago ezután elutazik. Héctor mellé Spanyolország grófja társul a szállodába akinek szintén megtetszik Rubí, ezért mindent úgy intéz hogy egy másik részvénytársaság megbeszélésére Elena, az aszisztense és Héctor kettesben utazzank el. Rubí elmegy Cancunba, hogy eladhassa a cancuni házukat. Ám a gróf pórul jár, mert mire odaér addigra Rubí már elutazik Loréto divatbemutatójára, ahol a sors úgy hozza, hogy Alejandro is ott nyaraljon a családjával. Rubí mindent megtesz Alejandroért. Még az anyukáját is kimenti a tengerből, ezért Alejandro nagyon hálás neki, együtt elmennek vacsorázni és eltöltenek egy kellemes éjszakát. Rubí terhes lesz Alejandrotól, de elhiteti Héctorral, hogy övé a gyerek. És később amikorRubí elveszíti a gyerekét, akkor mindent Héctorra fog, hogy ő a hibás a vetélése miatt. Héctor megszerzi az igazi ultrahangot, amikor találkoznak a körházban Héctor és RubíHéctor elviszi Rubít Alejandrohoz az igazságért. Rubí megszökik Héctor kocsijából de Héctor utána szalad, Rubí egy követ hajít Héctor arcára és ott hagyja feküdve a földön. Héctor utána megy a kocsijával és egy kamion végébe ütközik. Nem éli túl a műtétet. Pár nap múlva Rubí veszekedés közben lezuhan a lépcsőházban Alejandro miatt és Rubítmegműti. Túlélte, de a zuhanás közben Rubí elveszítette a lábát. Rubít ez megviselte és amikor megtudta hogy az arcán lévő csúf sebek nem múlnak el, megszökik és ártani fog Maribelnek.

(Forrás:wikipedia)