Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Második esély

 Gabriella Spanic, a hires szinésznő egyik sorozata.

Tartalom:

A szövevényes történet egy csodálatos völgyben játszódik. Az intrikák kereszttüzében talál egymásra a gyönyörű és öntudatos Valeria San Román és a neves könyvkiadó, Francisco Contreras. Valeriának, a San Román birtok örökösének komoly kihívásokkal kell szembenéznie. Apja, Chema semmitől sem riad vissza, hogy a hazugsággal és a felesége erőszakos halálával szerzett vagyonát egyedül élvezhesse. Valeria is veszélyt jelent rá, ezért újabb galád tervet eszel ki, melyből nem felejti ki Belindát, Valeria eltitkolt lányát sem. 

 
Időközben Francisco is hazatér a szomszédos farmra, amikor megtudja, hogy apja összeházasodott a nála jóval fiatalabb Marciával. De elkésik, a nő öngyilkosságba hajszolja a meglett korú férfit, így Francisco az események hatására úgy dönt, hogy a völgyben marad, és megmenti a családi üzletet a teljes csődtől. Valeria és Francisco találkozásából mély szerelem szövődik, s úgy tűnik, minden útjukba álló kihívást leküzdenek. Egészen addig, míg fel nem bukkan a múltból Valeria nagy szerelme, Pablo.
 

Érdekes:

 

A magyar változatból az RTL Klubb megvágott olyan jeleneteket, amelyek nem feleltek meg a  10-es  korhatár  besorolásának. Ilyen volt például Paula, Miguel, Elvira és Horacio haláljelenete továbbá a utolsó epizódban Marcia és Valéria harcjelenetei.

A Zone Romantica változatában mindegyik epizód vágatlan volt.

 

 

Második esély entradája: