Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Maite Perroni

 Ő egy mexikói szinésznő, mellesleg a kedvencem:D

1983 március 9-én született Mexikóvárosban.

Legismertebb szerepei a Rebelde , Cuidado con el Ángel , Mi Pecado és Triunfo del Amor sorozatokban voltak,amelyek elhozták számára a nemzetközi elismerést is . Tagja volt a Latin Grammy- jelölt RBD popzenekarnak.

Karrier:

Maite 2000-ben kezdett el színészetet tanulni a Televisa, Centro de Educación Artistica színészképzőjében.2004-ben debütált mint színésznő az Argentin Rebelde Way remakejében a Rebelde sorozatban.A sorozat 2004 és 2006 között futott,majd 2007-ben a Televisia megjelentette a RBD: La Familia sitcom sorozatot,amelynek a RBD zenekar tagjai voltak a szereplők2008-ban, Maite játszotta a főszereplőnőt a Cuidado con el Ángel sorozatban,amelyben William Levy volt a partnere.2009-ben újabb főszerepet kapott a Mi Pecado drámasorozatban.2010-ben Salvador Mejía producer egy főműsoridős telenovella főszerepét ajánlotta fel újra William Levy partnereként a Triunfo del Amor,a Venezuelai Cristal sorozat remakejében.

RBD:

Maite tagja volt a népszerű RBD popzenekarnak,amelyet a Rebelde televíziós sorozat indított el.9 stúdióalbum jelent meg az együttesnek angol,spanyol és portugál nyelven.15 millió lemezt adtak el világszerte és több nagy nemzetközi túrnén is részt vettek szerte Európában és Latin-Amerikában.Maite énekelte a RBD negyedik albumának címadó dalát a Empezar Desde cero-t szolóban.2008-ban a RBD utolsó túrnéján Maite már nem vett részt a Cuidado con el Ángel forgatása miatt.

Barátja:

2010-ben nyílvánossá tette Mane de la Parra énekes-zeneszerzővel kapcsolatát a közvélemény számára, de az előtt 2008-ban  Guido Laris zenei vezető  volt a pasija.                                 (Forrás:starity.hu)

 

Maite igy nyilatkozott: A kedvenc színészeim Diana Bracho, Helena Rojo és Sergio Goyri. Ők olyan emberek, akiket nagyon tisztelek 

Kedvenc:

Ünnep:Karácsony

Napszak:Éjszaka

Állat:Kutya

Virág:Tulipán

Ital:Tequila

Szin:lila,piros

Hónap:Március,május

Fagyi:Magnum

Énekesnő:Alicia Keys

Sorozat:Lost

Édesség:csoki

Gyümölcs:alma

Évszak:nyár

Kaja:Susi, Taco

Város:Guadalajara

Szinésznő:Keira Knightley

Sztár:Shakira,Budha Bar,James Blunt

Szeret:

-a családjával lenni

-filmet nézni

-rajzolni

-szinészkedni

-a természetben lenni

Utál:

-fizikát tanulni, nem szereti a hazugságot, és az igazságtalanságot

Sorozatai:

2004-2006:Rebelde

2008:Cuidado con el angel

2009:Mi pecado

2010-2011:Triumfo del amor

2012-2013:Cachito de cielo

 

Maite nem csak szinészkedéssel, hanem zenéléssel is foglalkozik, tehát debutált már énekesnőként is.Elsőként, mivel a RBD tagja volt, sok számot énekelt fel, majd az Árva angyal kedvéért 4 dalt énekelt, ezek pedig:

-Contigo

-Ave Maria

-Esta Soledad

-Separada de ti

Majd a Mi Pecado főcimdalát is ő énekelte az énekes Reik-kel, a 2011-es a Szerelem diadala sorozat főcimdalát is Marco di Mauro oldalán.


Maite 2009-ben bezsebelte a TVyNovelastól a legjobb fiatal szinésznőnek járó dijat.

Maite más sztárokkal:

Maite és William Levy:

Maite és Eugenio Siller:

:

Maite, Dulce Maria, Anahi és Hilary Duff:

Maite és A Szerelem diadala cimü telenovella társai:

Árva angyal:

RBD:

Maite és barátja Mane de la Parra:

Maite és Jamie: