Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interju Maite Perroni-val

 Ebben a menüpontban interjukat láthatsz Maitéval:

 Maite, hogy érzed magad most, hogy lehetőséget kaptál, hogy főszerepben bizonyíts?

- Nagyon elégedett vagyok, de nagyon izgulok is. Minden olyan gyorsan történt, de most van itt a lehetőség, most kell tudnom élni vele. Mikor megtudtam, hogy én játszhatom el a főhősnőt, örömömben felhívtam minden számomra kedves embert, többek között a szüleimet és a vőlegényemet, Guidót, mert ők mindig és mindenben mellettem álltak.- Marichuy-hoz hasonló karaktert képzeltél el első főszerepednek?

- Igen. Egy főszerep fontos állomás, ebben a szerepben pedig nagyon boldognak érzem magam. Ebben a történetben azt az üzenetet közvetíthetem a nézőknek, hogy mindig mindenből van kiút, erősnek kell lenni, és mindig, mindig előre nézni.- Miben hasonlít egymásra Marichuy és Maite?

- Abban, hogy mindketten harciasak vagyunk, és kiállunk az igazunkért, ha kell. Igaz, hogy ő olyan dolgokat is megenged magának, mint például a lopást, amit én sosem tennék.- Mesélj Marichuy-ról!


- Ő egy alapvetően jó lány, csak egy kicsit heves a természete, és könnyen elragadja a hév. Nem gondol a döntései következményeire, emiatt pedig mindig galibába keveredik.- Hívtak már valaha angyalnak?


- Igen, Guido sok-sok éve azt mondta, hogy olyan angyali a pillantásom, de ezt csak azért mondta, hogy belészeressek, most már nem hallom tőle (nevet). Érdekes, hogy annak idején az RBD-rajongók csináltak egy klubot, melynek a neve "Maite Perroni angyali hangja" volt, ami csak véletlenül rímel a sorozat címére. De én nem vagyok angyal, ember vagyok, mint bárki más, és nagyon is élvezem.- És egy olyan jóképű partner mellett, mint William Levy, nem gondolod, hogy felébreszted a párod féltékenységét?

- Nem, semmiképpen. Ez a munkám. Guido és én nagyon boldogok vagyunk együtt, majd az élet megmondja, mikor házasodunk össze, most nem sietünk sehova, hiszen mindketten dolgozunk. Sok-sok éve együtt vagyunk már, és ez bizalmat ad. William valóban fantasztikus, nagyon profi, remekül kijövünk, és megvan köztünk az a bizonyos izzás is, amitől mindenki bele fog szeretni ebbe a párosba, legalábbis mi ezen leszünk!

 

 

 

2012 julius:

– Te mindig is színésznő szerettél volna lenni?
– Egyáltalán nem. Marketinget és reklámot akartam tanulni az egyetemen, valamint kereskedelmet.

– Mikor döntötted el, hogy mégis színésznő leszel?
– 19 éves voltam, amikor elkísértem egy barátomat a Zapping Zone (Disney) egyik meghallgatására. Nagyon megtetszett, és azonnal beleszerettem ebbe az életbe.

 És hogyhogy elkezdtél énekelni is?
– A Rebelde egyik meghallgatásán voltam, amikor mondták, hogy énekeljek. Tudtam, hogy jól kell teljesítenem a szerep miatt. Így aztán beleadtam mindent, amit csak tudtam.

– Mit éreztél, amikor bekerültél a Rebeldébe?
– Nagyon sok szenvedély és energia volt bennem. Az életemnek egy hihetetlen szakasza volt ez. Nagyon élveztem. Nevetek, sírok, élvezem, amíg csak élek.

 Hány éves voltál ekkor?
– 21-25 éves voltam. Ez az időszak az egyik legszebb időszak. Az embernek ilyenkor már van érettségije, az egyetlen feladata a munka, és azt csinálja, amit szeret és élvez. Én még mindig élvezem!

– Gondolod, hogy te mindig csak Maite leszel a Rebeldéből? Vagy szerinted ezt magad mögött tudod hagyni?
– Szívesen emlékszem vissza erre az időre, hisz az életemet határozta meg a Rebelde. De én mindig  Maite Perroni
 leszek.

– Beszélj kicsit az eredményeidről, nemrég vetted fel az első filmet, ugye?
– Igen, El arribo de Conrado Sierra – novembertől lesz látható a mozikban. A történet 1945-ben játszódik, és 5 lánytestvérről szól, akik mindig arra törekednek, hogy tökéletesek legyenek a társadalmi rangjukhoz híven. Mindegyik lánynak van egy titka, hogy miért nem házas. A témája a szerelem, a homoszexualitás, a vallás, a tisztaság és a rasszizmus.

 Mesélj kicsit az aktuális telenovelládról, Cachito de Cieloról!
– Ez egy komikus regény, mely bemutat egy szerelmi történetet kicsit másképp, mint ahogy az megszokhattuk. Van egy férfi, Cachito, akit nagyon szeretek, de ő meghal. És amikor felmegy az égbe, rájönnek az égiek, hogy hibáztak, mást kellett volna magukhoz szólítaniuk. Az égiek úgy döntenek, hogy visszatérhet a földre, de csakis papként. Visszajön, hogy helyre hozza a múltban elkövetett hibáit, és visszaszerezze élete asszonyát.

– Ha halálod után dönthetnél, kinek a testében jönnél vissza?
–Monica Belucci
éban! (nevet) Nem, nem csak vicceltem. Azt hiszem minden okkal történik, és én hiszek a sorsban és a helyes útban.

 Mit csinálnál ha visszajönnél?
– Élnék, és a helyes utat követném!

– Cachito visszajött egy másik testben… Te megváltoztatnád a tiedet?
– Persze, sok dolog van, amit szeretek magamban, de ugyanakkor sok amit nem. Az emberek nem tökéletesek, ezáltal én sem vagyok az.

– Itt élsz a nyilvánosság előtt. Manapság nagyon sok a pletyka. Te hogy kezeled ezt?
– Lehetetlen az olyan, hogy ha híres vagy, ne hallj saját magadról pletykát. Néhány riporter kiforgatja a szavainkat. Meg kell tanulni nem foglalkozni a pletykákkal, ez pedig nagyon nehéz dolog. Nekem azt hiszem sikerült már.

– Szóval, te nem figyelsz ezekre a pletykákra…
– Sokszor, amit írnak vagy mondanak, a 20%-a nem igaz a történetnek…

– Csináljunk valamit… javítsuk ki az embereket, akik azt hiszik, hogy ismernek téged… Rejtett tehetséged?
– Sok hangot tudok utánozni.

– Félelmed?
Bezártság és a patkányok.

– Bűnös öröm?
– Bármi, ami ehető.

– Egy hiba?
– Néha szétszórt vagyok.

– Öt dolog amit a bőröndödbe pakolsz?
– Piperecikkek, notebook, toll, cipők és cipők.

– Milyen legyen a személy, akivel kapcsolatban vagy?
– Tartson tiszteletben, kölcsönösen támogassuk egymást és intelligens legyen.

– Nagyon szórakoztató vagy. Mit szeretsz az életben?
– Azt, hogy azt csinálom, amit szeretek, boldog vagyok. Szerencsésnek tartom magam szakmailag is. Tökéletes a családom, a barátaim. És emellett rengeteg szeretet kapok.

– Ha elfújod a gyertyát, mit kívánsz?
– Nincs sok vágyam, szívesebben írom le vagy mondom ki őket!

– Mi hiányzik a gyerekkorodból?
– A képesség, hogy elhittem mindent.

– És mi az ami nem változott meg?
– Amikor akarok valamit, akkor azt akarom, hogy 100%-os legyen.

 Hogy látod magad öt év múlva?
– Szeretnék még több filmet és sorozatot forgatni. És azt akarom, hogy mindig boldog és következetes legyek.

– Végül, mit jelent számodra a csillogás?
– Jó érzés látni magunkat, ha jó a kisugárzásunk.