Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A bosszu álarca 1-80részek

 Mariana Montiel gazdag családból származik, õ a családi légitársaság elnöke. Mivel azt gyanítja, hogy férje, Daniel, hûtlen hozzá, magánnyomozót fogad, hogy sejtésérõl megbizonyosodjon. A felvételeket látva nagyon megdöbben, mert rájön, hogy unokatestvére, Sara, a férje szeretõje. Analia, aki a rendõrség beépített ügynökeként azon dolgozik, hogy lebuktassa Ricky Montanát, azt a megbízást kapja a maffiózótól, hogy gyilkolja meg Mariana Montielt. A férje hûtlensége miatt elkeseredett Mariana a tiszteletére rendezett születésnapi partiról sírva elhajt férje kocsijával. Analia is beszáll mellé, de a zaklatott Mariana túl gyorsan hajt, az autó kisodródik az úttestrõl..

A kocsi, mellyel Analia és Mariana kisodródtak az úttestrõl, felgyullad. Armando Rivera professzor és segédje, Roberto, szemtanúi a balesetnek. Egy összeégett nõt találnak a kocsitól nem messze, akit a professzor magánlaborjába szállítanak. Armando elhatározza, hogy évek óta folytatott kísérletei segítségével megpróbálja visszaadni az ismeretlen nõ életét. Négy év alatt a táskájában talált névjegy alapján újjáépíti Analiát. Azt senki sem sejti, hogy valójában Mariana teste kapta Analia arcát.
Bármennyire is óvja Armando teremtményét, az általa Anának elnevezett lányt a külvilágtól, neki elege lesz a bezártságból. Találkozik Daniel Montiellel és kislányával, és megmagyarázhatatlan vonzalmat érez irántuk. Egyre nagyobb benne az elhatározás, hogy kiderítse, ki is õ valójában. Camila, Analía húga, nem tud belenyugodni nõvére eltûnésébe. Elhatározza, hogy jelentkezik táncosnõnek a Gato Verde mulatóba, ahol nõvére dolgozott.
Ricky Montana évek óta próbál Analia nyomára bukkanni. Amikor megpillantja a motorozó Anát, Chinoval utána erednek, ám Armandonak és Robertónak sikerül lerázniuk õket. Carmen szeretné, ha Sara foglalná el elhunyt lánya helyét Daniel oldalán. Ernesto azon tépelõdik, hogyan mondja el Carmennek, hogy egy másik nõtõl van egy Miguel nevû fia..
Daniel együtt vacsorázik Analiával, hogy megbeszéljék Daniel ajánlatának részleteit. Analia nagy örömmel vállalja, hogy Adriana nevelõnõje lesz. Az étteremben váratlanul felbukkan Sara is, aki nagyon kíváncsi arra a lányra, aki miatt meghiúsult a programja. Roberto érzi, hogy a professzor beleszeretett Anába, és ezt nyíltan megmondja neki.
Analia boldog, hogy Adriana nevelõnõje lehet, mert megmagyarázhatatlan szeretetet érez a kislány iránt, amióta csak meglátta. Sara dühöng, amiért Daniel nem utazott el vele Ana miatt, és veszélyeztetve érzi tervének sikerét. Analiát rémálmok gyötrik, nem tudja mire vélni az álmában látottakat. Armando úgy gondolja, kezd visszatérni az emlékezete.
Carmen, akinek nincs ínyére, hogy Daniel nélküle döntött a nevelõnõ dolgában, pokollá teszi Analia elsõ munkanapját. Amikor elkéri az iratait, Ana zavartan távozik, hiszen el sem tudja mondani, hogy ki õ valójában, mert semmire sem emlékszik a múltjából. Sara szövetségesre lel Carmenben. Mindketten gyûlölik az életükben felbukkanó Anát.
Cristobal minden áron megpróbálja lebeszélni Camilát arról, hogy segítsen a rendõrségnek lebuktatni Ricky Montanát, de a lány feltett szándéka, hogy kideríti, mi történt nõvérével, aki a Gato Verde táncosa volt. Armando elmondja Anának, mennyire szereti, és nagyon csalódott, amikor a lány azt mondja, hogy apjaként tekint rá. Daniel szembeszáll Carmennel, felveti annak lehetõségét, hogy Adrianával elköltözik a házból.
Daniel felkeresi Analiát, és elmondja, hogy Ernesto, akit apjaként szeret és tisztel, meghívta a lányt egy családi vacsorára. Carmen tombol a dühtõl, nem hajlandó elfogadni Anát, de Sara ráveszi, hogy megjelenjen az asztalnál. Montana és Chino veszélyes találkozásra készülnek egy másik bûnözõ banda vezetõivel.
Amikor Sara megbántja Adrianát, Ana a védelmére kel, és ezzel egyre nagyobb ellenségeket szerez. Carmen és Sara nem titkolják, hogy nem látják szívesen a házban. Montana lövöldözésbe keveredik és megsérül. Armando épp arra hajt céltalan kocsikázása során. A sérült bûnözõt, aki valójában a fia, a házába viszi, és megmûti.
Ana, miután látott egy képet Marianaról Adriana szobájában, úgy érzi, valami köze lehetett a múltban az asszonyhoz. Követeli, hogy Armando árulja el neki, milyen kapcsolatban állt Daniel néhai feleségével. Robertót meglepi az altatásból váratlanul magához térõ Montana, és túszul ejti. Ana elsõ munkanapján nagyon megdöbben, amikor Carmen egyenruhát akar rákényszeríteni..
Ana félreteszi a büszkeségét, és felveszi az egyenruhát. Montana felhívja az embereit, hogy menjenek érte a professzor házába. Armando attól tart, hogy Anának kezd visszatérni az emlékezete, és talán rájön, milyen életmódot folytatott korábban. Sara magával viszi Danielt egy üzleti útra, és úgy intézi, hogy Ana tudomást szerezzen a dologról.
Sara látván, hogy semmivel nem tudja visszahódítani Danielt, érzelmi zsarolással próbálkozik. Azt állítja, egykori kapcsolatuk idején teherbe esett, de elvetélt. Daniel sajnálja ugyan a történteket, de csakis Ana jár a fejében. Miután Sara gyógyszereket vett be, Daniel eszméletlenül talál rá a szobájában. Agustina és Olga elhatározzák, hogy elmennek a Gato Verdébe, hogy Agustina lássa, hol táncolt egykor a lánya, Analia..
Sarát kórházba szállítják, és arra kérik Danielt, hogy még ne utazzon el. Chino épp Cristoballal és Camilával beszélget, amikor a kocsiban várakozó feleségénél, Lupénál, megindul a szülés. Cristobal segíti világra a gyereket, és ezzel Chino bizalmába férkõzik. Analia folyamatosan kutat a múltja után, de csak egy szürke autóra emlékszik, melyben két nõ utazott, és õ volt az egyik közülük.
Miután Isabel Atlantába érkezik, Sara nagy bosszúságára Daniel visszautazik, és õt Isabel gondjaira bízva otthagyja a kórházban. Chino újszülött gyermekének leendõ keresztapjaként mutatja be Cristobalt Montanának. A fiú elõtt felcsillan a remény, hogy beépülhet Montana szervezetébe. Armando és Roberto a Gato Verde tulajdonosa után kérdezõsködnek, de néhány tagbaszakadt testõr elhurcolja õket.
Ana megdöbben azon, hogy Danielnek eszébe jut, már találkozott vele korábban, és akkoriban táncosnõnek mondta magát. Ana nagyon szenved, mert semmire sem emlékszik. Robertót és Armandót alaposan megkínozzák Montana testõrei. Carmen továbbra sem akar hallani Anaról, Daniel viszont munkát ajánl neki a cégnél. Miután Montana parancsára szabadon engedik, Armando elhatározza, hogy elköltözik az országból Analiával.
Carmen felháborítónak tartja, hogy Daniel munkát ajánlott Anának a cégnél, és közli Ernestóval, hogy soha nem engedi, hogy ez a nõ beférkõzzön sem a családjukba, sem a cégükbe. Ernesto érzi, hogy nehéz lesz elfogadtatnia feleségével, hogy Olgától is született egy fia. Laris belemegy abba, hogy Cristobal beépüljön Montana szervezetébe. Daniel Anáért küldi Nievest, aki észreveszi, hogy két férfi egy kocsiból figyeli a házat. Montana rájön, hogy az eltûntnek hitt Analia épp apja házában lakik.
Sara dühöng, amikor Vickytõl megtudja, hogy Daniel az õ egykori irodáját szánja Anának. Azonnal felhívja szövetségesét, Carment, aki megptóbálja rávenni Ernestót, hogy beszélje le Danielt Anaról, ám Ernesto egészen máshogy látja a dolgokat. Carmen arra próbálja rávenni Isabelt, hogy ügyvédként felhatalmazást szerezzen neki arra, hogy férje helyett dönthessen. Daniel bemutatja Anát fivérének, Mauriciónak. Montana egy boltban találkozik Analiával, és meglepi, hogy a lány nem ismeri fel.
Daniel épp Anával és Adrianával ebédel, amikor Isabel értesíti, hogy Ernestót kórházba szállították. Daniel a kórházba siet, Ana és Adriana összefutnak Mauricióval, aki közli Anaval, hogy ismeri õt sztriptíztáncos korából, és szeretné, ha békén hagyná Danielt. A lányt nagyon megviselik a hallottak.
Armando azt tervezi, hogy elutazik Anaval, még mielõtt Ricky Montana a nyomára bukkanna. Ana megosztja Daniellel a félelmeit, de a férfi arra kéri, bízzon benne, mert a szerelmük legyõzi majd az akadályokat. Olga, miután értesül arról, hogy Ernesto kórházba került, azonnal meglátogatja. Chaniqua rátámad Camilára, mert azt hiszi, el akarja enni tõle Miguelt. Cristobal váratlanul felbukkan, és a bandatagok szétszélednek.
Ana telefonon közli Armandoval, hogy Daniellel tölti az éjszakát. Carmen rettentõ dühös lesz, amikor Ernesto kórtermébe lépve a férje mellett találja Olgát. Daniel szeretné feleségül venni Anát, de a lány attól tart, hogy a múltja miatt esetleg ártana Danielnek és a kis Adrianának. Montana mindenáron ki akarja deríteni, hogy azapja házában élõ lány valóban Analia-e..
Armando úgy dönt, hogy a rendõrségen feljelenti a saját fiát, és míg Ricky börtönben ül, õ majd Európába utazik Anával. Chaniqua féltékeny Camilára, és nem örül annak, hogy Miguel ki akar lépni a bandából, hogy új életet kezdhessen. Montanát letartóztatják, õ pedig utasítja az ügyvédjét, hogy mielõbb vigye ki a börtönbõl. Ernesto arra kéri Benito atyát, vigye be hozzá a fiát, Miguelt.
Armando feljelentése alapján Montanát letartóztatják, és vele együtt Cristobalt is. Az eset kapcsán Cristobalnak sikerül még inkább Montana bizalmába férkõznie. Ernesto találkozni szeretne Olga fiával, és megkéri Benito atyát, hogy vigye be a fiút a kórházba. Miguel egy elegáns étterembe vinné Camilát, de az ajtónálló nem engedi be õket. Celestinónak sikerül egyezségre jutni Armandóval, így Montana kikerülhet a börtönbõl.
Miután Analia elszökött othhonról, Daniel sejti, hogy a hajón megtalálja. Hiába kéri, hogy bízzon benne és a szerelmükben, a lány attól tart, hogy sötét múltja bajt hozhat Danielre és a kis Adrianára, ezért szakít a férfival. Benito atya elmondja Miguelnek, hogy az apja, Ernesto, mielõbb látni szeretné. Armando rájön, hogy Ana és Analia vércsoportja nem ugyanaz, tehát Analia külseje mögött egy másik nõ rejtõzik.
Cristobal egy kissé féltékeny Miguelre, amit Camila hízelgõnek talál. Olga bevallja fiának, hogy Ernesto szeretett volna apaként viselkedni vele, de õ nem engedte, hogy megismerkedjenek, mert féltette Miguelt Ernesto feleségétõl, Carmentõl. Yoya próbálja megakadáltozni, hogy Carmen a kórházban összefusson Miguellel. Analiát elkapja Chaniqua bandája, és minden tiltakozása ellenére magukkal hurcolják.
Chaniqua nem szándékozik átadni Analiát Montanának, mivel õ volt a legjobb barátnõje, ezért egy rejtekhelyre viszi. Analia próbál minél többet megtudni egykori önmagáról. Camila furcsának találja Marlene közeledését és gesztusait, kissé idegenkedik a tolakodó nõtõl. Adriana nagyon szomorú, amiért Daniel és Ana szakítottak.
Carmen mindenáron el szeretné hitetni Isabellel, hogy Ernesto szellemi állapota romlik. Daniel kétségbeesetten keresi Anát, és nagyon aggódik, miután kiderül, hogy egyáltalán nem ment haza a professzor házába. Carmen boldogan közli Sarával, hogy Daniel ás Ana szakítottak, így a lány újra megpróbálkozhat Daniel elcsábításával. Montana egy újabb bandát bíz meg Analia felkutatásával.
Armando és Roberto nagyon aggódnak Analía eltûnése miatt. Armando úgy véli, valahol az utcán kell keresni, mert úgy gondolja, hogy a törvényen kívüli bandák elrabolták. Analía Chaniquát faggatja a múltjáról és Montanához fûzõdõ viszonyáról. Megnyugszik, amikor megtudja, hogy nem volt a bûnözõ szeretõje. Pelon elfogadja Montana ajánlatát.
Olga, mióta megtudta, hogy Miguel Camilának udvarol, nagyon nyugtalan, mert nem szeretné, ha fia olyan lányt választana, aki éjszakai mulatókban táncol. Camila igyekszik minél több információt kiszedni Marlenebõl nõvérérõl, Analíáról. Sara azt szeretné, ha Daniellel hivatalossá tennék a kapcsolatukat, de Daniel egyelõre nem szeretne megnõsülni. Adriana beteg, lázálmában folyton Anát emlegeti, ami bosszantja Carlat.
Rene azt tanácsolja Sarának, mielõbb kezdje el szervezni az esküvõjét Daniellel, hogy Anának esélye se legyen újra kiütni õt a nyeregbõl. Sara magánnyomozót fogad fel, hogy kövesse Isabelt, hátha megtud valamit, amivel majd megzsarolhatja. Carmen óriási botrányt rendez, amikor Anát az unokája szobájában találja. Mauricio elárulja Sarának, hogy Ana korábban táncosnõként dolgozott.
Danielt nagyon bosszantja, amiért Mauricio elárulta Sarának, hogy Ana táncosnõ volt. Armando és Roberto azon töprengenek, hogyan szerezhetnének DNS mintát Adrianától, hogy kiderítsék, Analía valójában nem Mariana Montiel e, akit mindenki halottnak hisz. Daniel közli Sarával, hogy a fivére tévedett Ana múltjával kapcsolatosan. Montana egyre jobban megbízik Cristobalban.
Agustina hiába szeretné, hogy Camila Miguellel járjon, a lány Cristobalba szerelmes. Isabel meglepõdik, amikor megtudja, hogy Daniel ismét összejött Sarával. Elhatározza, hogy mindent elkövet majd, hogy Sara ne hálózhassa be a férfit. Montana arra gyanakszik, hogy Sara át akarja verni, ezért az emberei elrabolják Delgadót, hogy kifaggassák.
Sara mindenáron ki szeretné deríteni, melyik bárban táncolhatott Ana, hogy kompromittáló fotókat szerezzen róla, és lejárassa a család elõtt. Miguelnek nagy tervei vannak. Megígéri anyjának, hogy hamarosan jobb életet biztosít számára. Miután megkínozzák Delgadót, bevallja, hogy Sara Montana üzletére pályázik, ezért árulta el. Sara elmegy Montanához, hogy Analíáról kérdezõsködjön, de a férfi azt állítja, nem ismeri.
Ana elkezd dolgozni a cégnél Daniel asszisztenseként. Isabel ostobaságnak tartja, hogy Ana engedi, hogy Sara megkaparintsa Danielt. Arra biztatja a lányt, hogy küzdjön érte. Sara mindent elkövet, hogy Anának úgy tûnjön, Daniel már elfelejtette és immár õt akarja. Ana kezdõ létére azonnal átlátja a hibákat a vállalat vezetésében Sara elnöksége alatt. Yoya megpróbálja lebeszélni Don Ernestót arról, hogy bevallja Carmennek az igazságot Miguelrõl.
A hazatérõ Miguel a lakásukban találja az anyját fenyegetõ Carment. Carmen rájön, hogy Miguelt látta egy estén a házuk elõtt ólálkodni Chaniquával. Armando meghívja ebédre Don Ernestót és Isabelt. Isabelt lenyûgözi a professzor. Ernesto felhívja Olgát, mert találkozni szeretne vele. Cristobal meg szeretné találni Analíát. Olga átadja Miguelnek a pénzt, amit Ernesto küldött neki az évek során.
.
Isabel hiába próbálja jobb belátásra bírni Carment, nem sikerül. Carmen gyûlöli Anát, és mindent elkövet, hogy távol tartsa õt a családtól. Pelon bandája lecsap Anára, ám Cristobalnak sikerül kiszabadítania a kezük közül a lányt. Ana, aki nem ismeri fel õt, nem bízik benne. Cristobal tudja, hogy muszáj átadnia a lányt Montanának, de nem árulhatja el neki, hogy õ valójában beépült rendõr.

Sara arra készül, hogy a céges partin a vendégek elõtt bejelenti, hogy Daniellel össze fognak házasodni. Hazatérve Roberto döbbenten látja, hogy Armando meghívta Isabelt a házába. A professzor abban mesterkedik, hogy összehozza Anát Daniellel. Cristobal elviszi Anát Montanához. Olga nem örül annak, hogy Miguel Camilára szórja a pénzt, de a fiú nem engedi, hogy beleszóljon az életében.
A részeg Sara a céges parti kellõs közepén részegen az emelvényre áll, és bejelenti, hogy õ és Daniel eljegyezték egymást, és össze fognak házasodni. Daniel szóhoz sem jut a döbbenettõl, Ana pedig sietõsen otthagyja a vendégsereget. Camila közli Cristoballal, hogy õt szereti, és bármikor otthagyná Miguelt, ha a fiú úgy akarná. Cristobal attól tart, hogy a veszélyes munka hatással lesz a kapcsolatukra.
A magánnyomozó által készített fotók alapján Sara arra következtet, hogy Isabel Benito atyánál helyezte biztonságba az ellene szóló bizonyítékokat. Sarát aggasztja, hogy Analia a könyvelés hiányosságait feszegeti, és érzi, hogy a pozíciója veszélyben forog. Miguel egy elegáns helyre viszi Camilát ebédelni. Mauricio békülésképpen vacsorázni hívja Analiát.
Daniel épp akkor toppan be Mauricio lakásába, amikor bátyja erõszakoskodni próbál a lánnyal. A két fivér csúnyán összevesz. Lares százados megígéri Agustinának, hogy összehoz egy találkozót Analiával. René és Vicky a Gato Verdébe indulnak, hogy fotót próbáljanak szerezni a férfiközönség elõtt vetkõzõ Analiáról.
Roberto valósággal pánikba esik attól, hogy megtalálták Ana családját. Nem szeretné, ha Ana abban a tévhitben élne, hogy Agustina lánya, de Armando nem engedi, hogy bármit is mondjon a lánynak. Marlene-nek gyanús Vicky és Renéé kérdezõsködése. Sara két kéme dolgavégezetlenül távozik a Gato Verdébõl. A Sara által megbízott bûnözõk nem találtak meg minden bizonyítékot Benito atyánál, ezért Sara utasítja õket, hogy menjenek vissza körülnézni.
Ana találkozik Agustinával és Camilával a rendõrség épületében. Noha a legcsekélyebb mértékben sem emlékszik rájuk, örül, hogy végre valakitõl megtudhat dolgokat a múltjáról. Celestino úgy véli, Sara nagyon veszélyes, ezért amikor találkozik vele csapdába csalja, hogy kivallathassa. Daniel aggódik Ernesto egészségi állapota miatt.
Miguel elmeséli Danielnek, hogy találkozott Carmennel a cég épületében. Carmen felkeresi Isabelt, és arra próbálja rávenni, hogy jogi úton szerezze vissza mindazt a pénzt, amit Ernesto az évek során Olgának juttatott. Analía Agustina házába költözik, aki ettõl határtalanul boldog. Olga elmeséli Agustinénak, hogy korábban elveszített egy gyereket..
Carmen úgy dönt, boszorkányság segítségével tünteti el azokat, akik az útjában állnak. Analía beköltözik Agustina és Camila lakásába, de nem igazán érzi otthon magát. Hiába is nézegeti a fényképeket, egyetlen emléket sem idéznek fel benne. Cristobal azt kéri Camilától, házasodjanak össze még aznap, titokban. Miguel bosszút forral Chaniqua ellen, amiért a lány felgyújtotta a kocsiját. Murillo embere bombát helyez el Lares százados otthonában.
René azt tanácsolja Sarának, hogy újra beszéljen Montanával, hátha hozzájut egy kompromittáló fotóhoz Anáról. Chino megtalálja a felvételt, melyen Montana megbízza Analíát Mariana Montiel meggyilkolásával. Cristobal a kockázattal nem törõdve, bemegy Lares századoshoz a kórházba. Chaniqua könyörög az életéért, és Miguel végül nem tudja megölni, mert nagyon vonzódik hozzá.
Amikor Montana megtudja Sarától, hogy Danielt szeretné visszaszerezni Anától, kompromittáló fotókat keres a lányról. Marlene kérdõre vonja Camilát, hogy mit keres Analía a lakásán. A lány érzi, hogy nagyon nagy bajba került. Azt hazudja, hogy Cristobal vitte oda a lányt, hogy meggyõzze, vonja vissza a feljelentést Montana ellen.

Agustina épp arról panaszkodik Olgának, hogy attól tart, Analía nem érzi magát otthon a lakásukban, amikor betoppan Marlene, aki épp Analíát keresi. Cristobal azt javasolja Fernandeznek, hogy költsék Lares halálhírét, miután két apácának öltözött bûnözõ újra megkísérelte megölni a századost. Chino és Marlene aggódnak amiatt, hogy Montanának nem tetszik majd Camila és Analía kapcsolata.

Marlene azzal zsarolja Camilát, hogy beárulja Ricky Montanánál a nõvére miatt, amennyiben nem fogadja el a közeledését. Chino is felelõsségre vonja Cristobalt, amiért nem szólt arról, hogy Camila Analia testvére. Miguel arra kéri Jazmint, segítsen neki közelebb kerülni Camilához. Carmen kétségbeesettem próbálja rávenni Isabelt, hogy nyilvánítsa beszámíthatatlannak Ernestót.

Armando azt szeretné kideríteni, hogy Mariana Montiel és Analia ismerhették-e egymást a múltban. Ana arra gondol, hogy miután Sara lemond, Isabelnek kell az elnöki székbe ülnie. Sara azt hazudja Carmennek, hogy azért nem tud megszabadulni Isabeltõl, mert a lány fondorlatosan aláíratott vele egy szerzõdést, miszerint nem rúghatja ki. Marlene azt tanácsolja Cristobalnak, hogy hagyja békén Camilát.

Celestino megfenyegeti Analiát, hogy amennyiben nem vonja vissza a feljelentést Montana ellen, a családja veszélybe kerül. Armando és Roberto megtalálják Ana egykori táskájában Daniel névjegyét. Agustina Olgával sétál az utcán, amikor megpillantja volt férjét egy nõ társaságában. Aguirre is észreveszi és utána szól, de Agustina nem hajlandó szóba állni vele.

Cristobal észrevétlenül követi Celestinót Murillo rezidenciájára, ám Murillo egyik testõre lecsap rá. Dulakodás közben Cristobalt lövés éri, de végül leteríti a testõrt, és sikerül elmenekülnie. Ricky dühös az apjára, amiért átadta neki anyja levelét, és rájött, hogy szeretett édesanyja nem akart tovább élni, miután megtudta, hogy fiából bûnözõ lett.

Camila egy titkos telefonszámon segítséget kér a sérült Cristobalhoz. Miguel épp rosszkor érkezik látogatóba, így kiderül számára, hogy Cristobal valójában rendõr. Carmen kihallgatja Adrianita beszélgetését, és megtudja, hogy Daniel és Ana hamarosan össze akarnak házasodni. Ana valami írásbeli garanciát szeretne Montanától arra vonatkozóan, hogy nem bántja a családját, ha õ visszavonja a feljelentést.
Armando elhatározza, hogy valahogyan Isabel tudtára adja, hogy Ana valójában nem az egykori Analia, hanem Mariana Montiel, akire tévedésbõl Ana arcát rekonstruálták. Camila felkeresi Chinót, hogy megtudja, ki lõhetett rá Cristobalra, és hogy közölje, nem megy vissza dolgozni, de Chino óva inti attól, hogy abbahagyja a munkát. A részeg Sara rátör Danielre és Anara a hajón, és jelenetet rendez.
Yoya azzal fenyegeti Carment, hogy felfedi titkát, vagyis hogy Mariana nem is az õ lánya volt, hanem egy szülésznõ lopta neki pénzért a csecsemõt. Ana továbbra is azt kutatja, miféle törvénytelen üzletet folytat Sara a cég részvényeseinek tudta nélkül. Armando és Roberto pedig továbbra is azt próbálják kideríteni, hogy Mariana és Analia ismerték-e egymást a baleset elõtt.
Montana ragaszkodik ahhoz, hogy Sara menjen be hozzá a börtönbe, amennyiben kompromittáló fotókat akar szerezni Analiáról. Camila azt tanácsolja Armandónak, hogy keresse fel Chaniquát, ha többet akar tudni a nõvére korábbi életérõl. Cristobal közli Laressel, hogy visszaállt a rendõrség kötelékébe, és megígérte, hogy nem nyugszik, míg el nem kapja Murillót.
Isabel a börtönbe indul, hogy Montanával beszéljen, ám amikor kilép a cég épületébõl, két férfi elrabolja. A ravasz ügyvédnõ azonban egy piros lámpánál kiszáll, lerázza támadóit, majd értesíti a rendõrséget arról, hogy Benito atyát feltehetõleg megtámadták. Carmen haragszik Isabelre, amiért továbbra sem hajlandó beszámíthatatlannak nyilvánítani Ernestót.
Sara tombol, amiért a verõlegényeknek nem sikerült megtalálniuk a bizonyítékokat, melyeket Isabel gyûjtött ellene. Camila egyre nehezebben viseli Marlene tolakodását, de tudja, hogy sokkal tartozik neki, amiért megvédi Montanától. Miguel addig gyõzködi Camilát, míg végül a lány fontolóra veszi a házasságot. Cristobal féltékenysége vitából tettlegességgé fajul.
Margarita, a szobalány, megtalálja Analia névjegyét Daniel egyik régi öltönyében, éa megmutatja Carmennek, aki ebbõl arra következtet, hogy veje és Ana már Mariana balesete elõtt is ismerték egymást. Isabel közli Armandoval, hogy egy feljegyzésben leírta az igazságot Analia kilétérõl, és a titkos iratot Benito atyára bízta. Yoya elárulja Olgának, hogy Mariana nem Carmen lánya volt.
Analia szinte biztos abban, hogy Camila nem Miguelbe szerelmes, hanem Cristobalba, és nem érti, húga miért mondott mégis igent Miguelnek. Sara megmutarja Carmennek a Montanától kapott fotókat, melyek azt bizonyítják, hogy Analia meggyilkolta Marianát. Carmen bemegy a rendõrségre, és gyilkosságért feljelenti Analiát.
Armando és Roberto még mindig azt próbálják kideríteni, ismerte-e Mariana Analiát a baleset elõtt. Még a tragédia helyszínére is elmennek, de hiába, nem jutnak közelebb a megoldáshoz. Carmen követeli, hogy Braund nyomozó vegye elõ lánya halálának ügyét, és tartóztassa le
Analiát. Cristobal megtudja Vallejotól, hogy Murillo akarta meggyilkolni Lares századost.
Carmen nagyon megrémül, amikor Marianát véli látni a szobájában, de Yoyaszerint csak a sötét múltja nem hagyja nyugodni. Ernesto Olgánál vacsorázik, aki elárulja neki, hogy szült neki egy lányt is, azonban a gyerek halva született. Ernestót nagyon megrázzák a hallottak. Braund embere ráakad Analia vaskos rendõrségi aktájára. Így már a nyomozóknak sem tûnik annyira lehetetlennek, hogy Analia ölte meg Marianát.
Yoya megtudja Nievestõl, hogy Dionisia testvére börtönben van. Analia folyton a furcsa álmára gondol, melyben közvetlenül a baleset elõtt egy autóban ül Mariana Montiellel, de semmilyen magyarázatot nem talál rá. Yoya meglátogatja a börtönben Antoniát, aki egykor ellopta Olga kislányát és jó pénzért Carmennek adta.
Ernesto bevallja Nievesnek, hogy csak azért nem hagyta el Carment annak idején, mert teherbe esett és megszülte lányukat, Marianát.
Agustina nem örül volt férje elõkerülésének. Nem tud megbocsátani neki, amiért magára hagyta a két kislánnyal. Yoya közli Carmennel, hogy tud arról, hogy rendszeresen pénzeli a börtönben lévõ Antoniát. Vicky elmondja Anának, hogy Sara titokban üzletelt egy bizonyos Ricky Montanával.
Montana parancsára két rendõrnek öltözött bûnözõ elhurcolja Cristobalt. A fiú nem tudja, hogy csak próbára akarják tenni fõnöke iránti hûségét. Miguel, Camila és Olga Don Ernestóval ebédelnek egy elegáns étteremben, ahol váratlanul megjelenik a kihívóan öltözött Chaniqua. Miguel le sem tudja venni róla a szemét. Sara rájön, hogy Vicky segít Anának lebuktatni õt. Renével felkeresik a lányt a lakásán, és megfélemlítik.

Don Ernesto elárulja Yoyának, hogy házasságon kívüli fiát is odaköltözteti a házba, amint feleségül veszi Camilát. Miután Cristobal kiállja a próbát, Ricky Montana legbelsõbb köreibe kerül. Camilának bárhogy is tetszik Cristobal, úgy dönt, mégis Miguellel marad. Braund nyomozó letartóztatási parancsot szerez Analia ellen. A lányt épp az esküvõjén készülnek letartóztatni.
Yoya mindent elmond Benito atyának Carmenrõl. Az atya abban reménykedik, hogy az esküvõ után Carmen már úgysem tehet semmit, ezért nem jelent majd veszélyt senkire. Antoniát megkéselik a börtönben, de csak Carmen nevét emlegeti, ezért az õrök azt hiszik, egy Carmen nevû elítélt volt a tettes. Az esküvõi szertartás közben Isabel észreveszi, hogy Sara készül valamire.
Miután az esküvõi szertartás kellõs közepén Sara fényképeket lobogtatva bejelenteti, hogy Ana gyilkolta mag Marianát, a ceremónia botrányba fullad. Hamarosan a rendõrség is megérkezik, hogy letartóztassák a menyasszonyt. Armando arra készül, hogy nyilvánosságra hozza titkos kutatását, és így menti meg Anát a börtöntõl. Daniel eleinte csak Sara gonoszságának tudja be ezt a képtelenséget, de a fotók láttán elhiszi, hogy Ana gyilkos.
Yoa elképedve hallgatja Danielt, alig hiszi el, hogy Ana valóban hidegvérû gyilkos. Sara és Carmen felháborodnak azon, hogy Isabel továbbra is el akarja látni Ana védelmét, de a család többi tagja sem nézi jó szemmel. Isabelen kívül senki nem hisz a lány ártatlanságában. Daniel igyekszik eltitkolni kislánya elõl a szörnyû igazságot. Cristobal megígéri Camilának, hogy közbenjár Analia érdekében.
Cristobal nagy dilemma elé kerül, mivel Lares századoson kívül senki sem fedheti fel az igazságot Analiáról, a százados pedig ismét kómába esett. Daniel hallani sem akar arról, hogy Ana esetleg ártatlan. Armando teljesen kétségbe esik, amikor rádöbben, hogy Roberto eltûnt, és magával vitte az összes kutatási eredményt. Így nem tisztázhatja Anát a vádak alól.

Analiát átszállítják a börtönbe, ahol épp Antonia cellatársa lesz. Roberto felkeresi Isabelt, hogy elmondja, nem adja vissza a kutatási eredményeket, ugyanis az engedély nélküli módszerek még bajt hoznának a professzorra, ám azt tanácsolja Isabelnek, exhumáltassa Mariana holttestét, és bizonyítsa be, hogy nem õ halt meg egykor a balesetben.
Daniel nem akarja engedélyezni Isabelnek volt felesége exhumálását, mert meg van gyõzõdve Ana bûnösségérõl, és felháborítónak tartja, hogy Isabel a felesége gyilkosának érdekeit képviseli. Rogelia magára borítja az ebédjét, majd Anát okolja. Azonnal verekedés tör ki az étkezõben, a börtön aligazgatója Rogeliát a büntetõzárkába záratja. Analia halálos ellenséget szerzett magának.
Chaniquával közli a nõgyógyász, hogy ikreket vár. Antonia azt tanácsolja Anának, hogy amennyiben túl akarja élni a börtönt, ne bízzon senkiben, és bármit is lát, ne beszéljen semmirõl senkinek. Agustina és Camila meglátogatják Anát a börtönben, és szeretetükrõl meg támogatásukról biztosítják. Adriana boldogtalan, amiért senki nem hisz Ana ártatlanságában, váratlanul kiszáll apja autójából, és Daniel nyomát veszíti.
Adriana képtelen elfogadni, hogy apja már nem szereti Anát. Cristobal örül, hogy bekerült Montana belsõ köreibe, de arra nem számított, hogy a mobiltelefonját elveszik tõle az akció elõtt, így a rendõrség nem tudja bemérni, hol jön létre a kábítószerüzlet. Daniel engedélyt ad Isabelnek Mariana sírjának felnyitására. Montana arra kéri a börtön igazgatóhelyettesét, hogy keserítse meg Analia életét.
Sara tombol, amiért don Ernesto a biztonsági osztály fõnökévé nevezte ki Miguelt. Attól tart, így nehezebben tudja majd intézni a törvénytelen üzleteit. Antonia elmondja Anának, hogy régóta ismeri Carment. Mayaguez rendõrtiszt felkeresi Braund nyomozót, és elmondja neki, hogy Analia valójában beépített rendõrként dolgozott, és a priusza pusztán álca volt.
Sara felkeresi Danielt, és próbál ismét a közelébe férkõzni. A börtön igazgatója megpróbálja megfélemlíteni Analiát. Az irodájába viteti, és megpróbálja megerõszakolni, de Yoyer felügyelõ megakadályozza. Chaniqua elmegy Miguel lakására, hogy visszavigye a pénzt, amit Miguel megalázó módon odadobott neki. Isabel arra kéri Mauriciót, beszéljen Armandóval, hogy meggyõzõdjön Ana ártatlanságáról.